EETHUIS JIMMY

EETHUIS JIMMY Pizzeria Shoarma Snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2245 beoordelingen
4 dec 2021 om 21:09 Bestel hier al jaren , altijd lekker warm , word vaak met auto gebracht. Houden zich alleen niet aan de afgesproken bezorgtijd , word vaak veel eerder gebracht.
4 dec 2021 om 9:43 We hadden in eerste instantie eten bestel om kwart voor 8, komen ze het al bezorgen om half8 (niet handig op werklocaties). Ook was er een kapsalon met wiskeysaus besteld, krijg ik er 1 met knoflook(volgens jimmy is dit standaard) en whiskey appart
2 dec 2021 om 23:50 Woon veraf, maar binnen half uur geleverd. En dat terwijl er mininaal een kwartier over gereden wordt. Wat mij betreft mag de bezorger loonsverhoging, wat een baas. (Gezette jongen, buitenlands accent)
1 dec 2021 om 22:50 De pizza’ s waren koud, we hadden om half 9 gevraagd, werden om 20.05 al bezorgd, helaas teleurgesteld!
1 dec 2021 om 20:29 We hadden een pizza met kip en ananas besteld, de ananas ontbrak. Jammer
27 nov 2021 om 19:55 Bezorging keurig op tijd. Eten was goed maar helaas niet warm
27 nov 2021 om 19:50 Gewoon een slechte maaltijd ontvangen. Mixed grill was heel erg vet, niet compleet alleen maar sparerib, kipfilet en een giros in het vet. Kebab was smaakloos en zonder groente of saus. Al met al een dikke teleurstelling, gezien de ervaring.
27 nov 2021 om 8:19 Eten smorgens al besteld, werd perfect op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten smaakte fantastisch, en je krijgt veel meer dan ik op kan. (We eten morgen lekker verder;-))
23 nov 2021 om 1:48 1,5 uur na bestelling heb ik ze opgebeld en vertelde ze dat het nog 3 kwartier duurde. Ik kreeg een zakje patat erbij maar dat was dan ook maar net enigszins te eten. De bezorgtas was nat, de döner veel té zout en de salade lag er vgm al 1,5 week.
21 nov 2021 om 3:34 Niemand is gekomen en heb zelf het drinken moeten ophalen
16 nov 2021 om 7:10 Waardeloos volgens de beste mannen moet je niet via thuis bezorgd bestellen maar bellen. Het bleef onze schuld! Ook zat er haar in het eten nou lekker Bestel al jaren hier maar dit spant de kroon en stop met bestellen hier!
15 nov 2021 om 17:23 Vele doner zaken geweest. Maar dit restaurant geen woorden voor zo ontzettend LEKKER!! We hadden een broodje doner heerlijke knoflook doner brood salade, alles was gewoon compleet! Vriendelijke bezorger en zeer netjes verpakt! Zeker een AANRADER