EETHUIS JIMMY

EETHUIS JIMMY Pizzeria Shoarma Snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2471 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Jimmy. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 8:47 bezorgtijd was 19,00 uur en niet 18.10 het ging net goed anders niet thuis geweest
12 sep 2022 om 19:22 Was weer lekker
10 sep 2022 om 22:46 Eten was lekker maar was waarschijnlijk gevallen me vlees was van me pizza afgevallen. Me vleeswaren en sous lag naast me pizza vind jammer
10 sep 2022 om 12:54 Shoarma besteld .we durfden we het broodje niet op te eten. rook niet goed bah dit was echt de laaste x
5 sep 2022 om 19:47 Beetje weinig voor twee man was wel lekker
3 sep 2022 om 2:10 Pizza was niet te eten
1 sep 2022 om 15:20 Bestellen regelmatig bij Jimmy. Maar gisteren was echt drama Pizza Hawaï; 10 stukjes ananas..kapsalon met duidelijke opmerking GEEN salade Krijg een kapsalon waaronder het vlees en de kaas allemaal sla zat. En het vlees zo hard als wat..
21 aug 2022 om 9:17 Eten half uur te vroeg bezorgd. Salades waren bedorven. Gebeld, allerlei smoesjes te horen gekregen. Waardeloos. Nooit meer.
18 aug 2022 om 12:13 De bezorging was supersnel. Maar het eten was bagger. Bodem van pizza's te dik en niet gaar. Bovenkant Niet wat we van hen gewend zijn
17 aug 2022 om 20:16 Aardappel schijfjes waren slap en koud De kwaliteit van Jimmy gaat achteruit