EETHUIS JIMMY

EETHUIS JIMMY Pizzeria Shoarma Snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 2359 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Jimmy. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 3:22 Goed zoals altijd. Bezorger ook altijd netjes.
28 mei 2022 om 2:41 Waardeloos, bezorger waardeloos, eten waardeloos. Gatverdamme man
27 mei 2022 om 23:20 Per ongeluk een pizza teveel besteld, gelijk gebeld om dit te veranderen. Meneer was nors en wou niks. Uiteindelijk zou hij er 2 maken en hing gelijk op zonder dat ik m’n geld kon terug vragen. Ruim 70 min gewacht op de pizza!
26 mei 2022 om 21:53 Eten was veel te laat. Bel je verstaan ze je niet. Komt eindelijk je eten is het lauw. Broodje met allemaal aangebrande stukken en pasta die niet te eten is. En gewoon ook aan de koude kant
26 mei 2022 om 19:06 Eten is altijd lekker hier. Gaat zo door!
26 mei 2022 om 0:30 Bestelling nog niet eens ontvangen na 2!!!! uur wachten..
21 mei 2022 om 4:21 Het eten is niet aangekomen
20 mei 2022 om 9:06 Eten was vies de pizza was zo nat als wat en de korst van de pizza was nog zacht vervolgens had ik ook drinken besteld alleen werd het drinken in het zelfde zakje gedaan als de saus dus mijn blikje zat onder de saus.
19 mei 2022 om 19:59 De spareribs waren zo zout, dat het oneetbaar was. We hebben het weg moeten doen en een broodje gegeten. Zonde van bijna €50 aan eten.
14 mei 2022 om 1:20 Eten was vies, dhr zei na een uur te hebben gewacht dat het ophalen was. Wij hebben al het bewijs dat het bezorgen was. Ze waren druk. Daarna nog 20 min gewacht. Pizza doos leek een hergebruikte doos. En de pizza was ook niet lekker, misselijk gevoel
9 mei 2022 om 20:25 Het eten was heerlijk en de tijd dat ik bestelden was 18:09 en het eten kwam 18:25 Was sneller dan ik had verwacht thx voor de goeie maaltijd
7 mei 2022 om 22:34 Eten was goed, had besteld en gevraagd om 6 uur te bezorgen. Echter waren ze er 35 minuten te vroeg