UA-2290863-1

JIMMY

JIMMY Pizzeria Shoarma Snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1402 beoordelingen
19 jul 2019 om 18:26 We kregen bericht dat het 65 minuten zou duren maar het eten was er al binnen 20 minuten! Alles was goed warm en de patat knapperig. 3 sauzen bij de schotel was ook top! Veel negatieve beoordelingen, maar ik heb steeds 'geluk' bij Jimmy.
15 jul 2019 om 10:18 We kregen ons eten vrij snel, alleen toen het gebracht werd zat er geen patat bij. Dus gebeld en ze kwamen het gewoon nog nabrengen. Verder smaakte het prima!
14 jul 2019 om 21:57 Altijd goed eten van Jummy en aardige bezorgers.
13 jul 2019 om 20:34 Spareribs waren zo verschrikkelijk scherp, dreven in de pitjes van pepers, niet te eten. Moeten afspoelen onder de kraan!
12 jul 2019 om 22:33 Ondanks dat het broodje wat slap was eten we altijd lekker. Ik zou alleen wel graag de optie voor wat sla erbij willen hebben. Beste shoarma van Kampen!
10 jul 2019 om 20:15 VEEL TE PITTIG. Mijn mond stond in brand bij iets dat een normale mixed grill had moeten zijn. Heb het eten niet op kunnen eten.
6 jul 2019 om 22:56 Voor de erste keer besteld , maar nooit weer. Bestelling was niet compleet, kip zwom in de saus, pizza was koud, de salade was warm . Kortom etem was niet lekker en dat vonden wij alle vier en voor voor €45.50 . Nee nooit weer
4 jul 2019 om 2:31 ik dus 5 kwatier wachten opgebeld, zeggen ze dat ze twee keer zijn geweest. heb ik ze een halfuur eerder and de andere uiteinde van de steeg zien beuken aan de verkeerde duer... ik er heen koude pizza en nog beweeren dat ze bij het juiste adress waren..
4 jul 2019 om 0:34 Verkeerde adres
29 jun 2019 om 7:56 Wat een koude tering bende voor zoveel geld
25 jun 2019 om 20:49 Super gegeten, de hoeveelheid aan eten was precies goed niet te veel maar ook zeker niet weinig.
23 jun 2019 om 21:44 Binnen een half uur bezorgd. Eten prima