EETHUIS JIMMY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2883 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Jimmy. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 1:33 Kwartier te vroeg. Wel lekker.
29 mei 2024 om 21:00 Ontzettend genoten van de heerlijke pizza's. Heel erg bedankt!
26 mei 2024 om 21:59 Service word steeds slechter kunnen adres niet vinden en spreken ook slecht nederlands. Pizza was lekker maar niet echt warm.
26 mei 2024 om 0:58 ik werd op een gegeven moment gebeld met dat ik de deur open moest doen want de bezorger stond al 10 minuten voor de deur. Eten was koud. Dus gebeld, maar de bezorger had dus gezegd dat hij lang voor de deur had gestaan. Wat echt niet het geval was
24 mei 2024 om 21:42 De pizza’s en de patat waren echt koud. I.p.v. een frikandel kregen we twee andere snacks.
22 mei 2024 om 10:48 goed en smakelijk,vooral de spareribs waren topkwaliteit
19 mei 2024 om 21:21 Gadverdamme. Wat smerig! Na een paar happen de hele bende zo weg gegooid. Nooit meer Jimmy!
18 mei 2024 om 19:26 Veel en lekker
12 mei 2024 om 8:37 Had pizza polo besteld. Pizza zag er niet uit en smaakte nergens na heb pizza weggegooid
6 mei 2024 om 23:31 Eerder altijd tevreden geweest, maar het lijkt met de tijd steeds minder te worden. De kapsalon speciaal was vorige keer dit keer verre van wat het was. Aangebrande sukken erin , weinig vlees veel patat. Het was gewoon niet lekker.
6 mei 2024 om 19:20 Ik snap dat mijn huis niet op een huis lijkt, maar het is wel een huis
4 mei 2024 om 0:39 Heerlijke lamachun en super service! Ik ben tevreren en bestel hier graag weer eens!