EETHUIS JIMMY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2818 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Jimmy. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 21:09 Eten was lekker, voldoende en snel bezorgd.
22 feb 2024 om 0:27 Deze wint de prijs met de slechtste kapsalon in Kampen
21 feb 2024 om 11:49 Top!
14 feb 2024 om 0:00 Ik heb nooit iets te klagen Dat het eten soms op een ijskoude dag niet meer heet is vind ik echt in de winter gezeur om niets, even kort in de magnetron en klaar. Voor mij gaat het alleen maar of het lekker is. Dus niets te klagen
9 feb 2024 om 18:07 Lekkere en goed gevulde calzone
9 feb 2024 om 5:18 I have never tried to eat bigger crap, I ordered a capsalon, everything was swimming, the meat was raw, I waited for over 90 minutes
5 feb 2024 om 21:14 De rand van de pizza was erg dik
5 feb 2024 om 14:32 Quico delivery Deliciosa food
5 feb 2024 om 7:35 I order 2 veggie pasta but they forget to put broccoli. Tasty food and come really hot
30 jan 2024 om 18:01 Ontzettend lekker gegeten van de heerlijk goed gevulde pizza's. Ze waren ook lekker warm. Top!
27 jan 2024 om 23:38 Prima op tijd en kwaliteit boven verwachting
23 jan 2024 om 18:37 Nou vondt het voor de tweede niet lekker Te harde friet .harde verbrande stukje .lauw net of ze oude overgebleven ingredienten gebruikten . Nee vondt het niet echt lekker.